Kilveren in mini-opstelling

Voor specialistische kilver-werkzaamheden in bijvoorbeeld kassen zetten wij onze kilvercombinaties in met laser. Afhankelijk van de opdracht kunnen wij kiezen uit de 180 cm brede of 220 cm brede opstelling. Bij nieuwbouw van een kas of voorafgaand aan een nieuwe teeltgang kunt u op onze vakkennis rekenen. Of het nu gaat om vollegrondsteelt of substraatteelt, wij leveren de grond af met de gewenste hoeveelheid afschot. Mede dankzij de proportioneel gestuurde kilver kunnen wij perfect aan de wens van de klant voldoen.
Al onze kilveropstellingen hebben wij in huis dusdanig aangepast zodat het werk nog beter kan worden uitgevoerd. Zo zijn de wielen en de cilinders aangepast en is de bak voor meer open gemaakt.

Toepassing en branches

Onze kilverbakken zijn uitermate geschikt voor het kilveren van parkeerterreinen, wegen, tennisbanen en sportvelden. De kilvers kunnen uitgerust worden met een dubbele laser, zodat we sportvelden in één keer rond kunnen leggen.

[row][column size=’col-md-12′ ]

loonbedrijf veldman kilveren kas

[/column]

 

Kilveren in 3D

Voor uitermate specialistisch kilveren hebben wij de 3D-kilver. Steeds vaker zetten wij onze 3D-kilver in voor het perfect egaliseren, ook in kassen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met onze unieke 3D-kilver dan kunt u hier verder lezen.

[row][column size=’col-md-12′ ]

loonbedrijf veldman 3D-kilveren kas 2

[/column][/row]

Kilveren algemeen

Voor de meer reguliere kilverwerkzaamheden in de land- en tuinbouw in de open grond hebben wij een reguliere kilver van 3 meter breed zonder laser en een kilver van 3 meter breed met laser om elk stuk land (of evt. sportveld) onder elk gewenst profiel te krijgen.

[row][column size=’col-md-12′ ]

loonbedrijf veldman kilveren algemeen

[/column]

 

[button style=”enigma_btn_black” size=”enigma_btn_large” btn_disable=”0″ url=”http://www.loonbedrijfveldman.nl/index.php/werkzaamheden/kilveren-fotogallerij/” ]meer foto’s kilveren[/button]